♥hemma från Österlen (mån-fre)

Nu är jag hemmahemmahemma igen! Fast imorgon åker jag bort igen till vårt torp med mamma och kusin och kusin och moster. Blir borta två nätter då.
Men här kommer sammanfattning vad jag gjort de senaste dagarna i Österlen ! Jag tar de dag för dag och ssammanfattar de i bilder : )  :

DAG 1:

Bil i ca nio timmar. 60 mil. Vi stannade i Gränna och åt lunch och jag köpte hallonpolkagris. Som smaka lakrits.Utomhus på vandrarhemmet vi bodde på.

Havet!

s s s snyggaste posen

DAG 2:

Sol och bad på dagen, sen in till Ystad och äta middag på kvällen.

Suuper härligt med värsta vågorna : )

Finfinfinaste stranden med krit vit sand (finare och vitare i v ä r k l i g h e t e n).

I Ystadhörde vi någon som vi var helt b o m b säkra på att de var Carolina Gynning... de var de inte men typ alla låter ju likadant haha en stad av gynningar
.

DAG 3:

Då var vi i nån stad och åt glass och tittade lite i affärer. Sen på kvällen åt vi middag hos Evas kompis.

Jordgubbs cheescake och nått annat höhö.

DAG 4:

Vi fikade vi i nått växthus sen hade vi jätte mysigt på kvällen med grillning på stranden : D Jag och Tua badade och de var såå läskigt för de var undervattensströmmar så vi typ drogs ut och höll på att inte komma in till standen och de var jätte höga vågor också. Men sen kom vi in och vi visste inte vart vi var för vi hade typ dragits iväg fast jag visste att vi grillade vid nån livboj och så kollade vi runt och så fanns de livbojar överallt så vi gissade på en och sprang dit och man kom typ inte fram för de var massa motvind och sant så de kändes som man sprang i slowmotion och så var de folk som var där och gick och som stirrade på oss och tyckte säkert vi var helt dummaihuvet för de var ju inte varmt direkt. Man kul var de ialla fall hohoho : ) Sen när vi kom dit dät vi grillade så satte vi på oss alla kläder som fanns och åt kött och potatissallad hihi : )

Växthusfikandet.

Farbrorn i trädet.

Grillningen! Efter vår näradöden-upplevelse.De ska inte vara gratäng ; o ska vara sallad. Potatissallad.


Vi avslutar med en solnedgång ! : )

Ha de superduper alla ni som saknat mig!

PUSSPUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0