Nu har jag bestämt mig...

... ska bli BLOND!


igen, är ju egentligen min hårfärg ;)


trallala

Hejhej!
De har vart en ganska bra dag i skolan. Fast tråkig ändå.. hahha.
Jag har inte gjort så mycke "skola" egentligen. Övat på danska ord, gått med Stini hem och hämtat tuggummi (hon bor rätt nära skolan), gått en promenad, kollat när killarna spelade nått spel på datorn.. hahha nä de var nog faktiskt allt tror jag och så var de ju onsdag, längsta dagen ;o
Jag klagar inte (;

Jag vet inte riktigt vad som händer på valborg i morgon, får se hoppas de händer nå roligt? höhö ;d

PUSS

tillbaks till plugge'

Hejsan!
Dagen har varit okej :) Första skolan på tre veckor! Först var de ju påsklov, sen prao. Men de gick bra hihi, vissa saker hade jag glömt  bort nu under "ledigheten". Men de var ändå på någotsätt skönt att komma tillbaka... till de vanliga liksom de käns mer som att allt stämmer nu för de är de gamla vanliga... haha de är okej om ni inte fattar ;)
Måndag är det ju - betyder kortaste skoldagen. Sen på fredag är de ju ledigt. Helg i tre dagar (: woo
Såhär ser jag ut idag :) :






Nä nu har jag inget mer att skriva.. utom att jag äter äpple.

PUSS

efterlysning

Hejsan
Som jag sa förut så ska jag ju sätta fast en kedja på min kuvertväska från ELLtidningen. Fast jag hade ingen kedja så de gick inte så bra.. Jag vet ialla fall vad för kedja jag vill ha nu. En sån chanelkedja, som är på chanelväskor. Nån liknande alltså. Fast de dåliga är att jag inte har någon aning om var man får sånna ifrån, så därför lägger jag ut en liten efterlysning på "chanelkedjor".Om de är någon som vet var man han få tag på sånna så skulle jag bli glad om ni sa de :)


PUSS


När jag har tråkigt...

När jag har tråkigt så tycker jag allt är kul. Eller tråkigt, men just nu tycker jag allt är kul.
Så därför kommer ett skämt som jag tyckte var kul nu! Från Egoinas-blogg! ;)

"Cecilia var ute på båtsemester med sina tjejkompisar och de lade till vid en gästhamn i Trosa.
Eftersom det var Cecilias tur att sköta matinköpen gick hon själv till Konsum och handlade, medan de övriga tjejerna ordnade med båten.
I affären plockar hon två liter mjölk, ett tolvpack ägg, tre liter juice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon.
När Cecilia står i kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.
När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dom.
Medan varorna passerar kassörskan säger A-lagaren lugnt:
-Du måste vara singel.
Cecilia blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel.
Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:
-Du har faktiskt helt rätt. Men hur i all världen kunde du veta det?
A-lagaren svarar:
-Du är skitful."

Hahah :P Jag tyckte ialla fall de var kul! :)

guess what ive done i wrote you a song

 

stini och kuvertväska med kedja

Hej allihopa!
Igår träffade jag Stina på kvällen. Vi gick runt lite och så hihi :) Hade kul ;D Pussar på dig!<3

Idag vet jag inte vad som händer. Ska se om jag hittar en kedja. Tänkte sätta fast den på en kuvertväska jag fick ur en ELLEtiding, käns som jag kommer använda den mer då eftersom jag inte vet riktigt när jag kommer få användning av en kuvertväska.. 
Med ELLEtidningen kunde man få tre olika väskor, en guldig -som jag inte har sätt någon men den ser inte så fin ut på bilden- , en ormskinns-mönstrad -som jag har sätt en och jag tycker inte den var så fin.. man såg knappt att den var ormskinns-mönstrad tycker jag- och sen en svart -som jag har, tycker den är fin bara at den stinker jätte mycke gummi.. försökte spraya ner den med en parfym med de hjälpte inte :P men lukten försvinner nog snart hoppas jag (: - .


dagens låt

Lady GaGa's Pokerface cover :)

Absent Elk - Pokerface

dagens I wish I had it in my closet


nytt i garderoben

Och här är kläderna jag köpte!:

Teeshirt från GinaTricot

BikBok

Lite genomskinligt linne, BikBok

Glansiga tights, BikBok. Inte så bra bild men de får duga! :)

PUSSIGEN

muffan och moppsar

Hej alla glada!
Idag på praoen fick jag åka till ett annat hunddagis som ägs av samma som de förra. De var ett småhundsdagis! Bara små och mellanstora hundar. Såå söta var de!

De var två moppsar, Klasse och Theo ;D, som var så gulliga och en ville sitta i mitt knä hela tiden, och de hårar som fan så mina tights var helt håriga efter.
Hhaaha tur att jag inte hade hudfärgade nylontights, skulle de sätt ut som jag hade skit håriga ben.. Eller snarare päls-ben. ;)
Och har ni någonsin lyssnat på en mopps? De låter som de gurglar helatiden eller nått.. Typ; Chhhällgluppbluppschlääämpll. Ungefär :)

Och här kommer såklart bilder!










Är den inte de sötaste ni sätt? :D




Som jag sa förut så träffade jag mamma på Söder efter praoen. Köpte lite kläder som ni får se senare ikväll!

PUSSÅKRAM

gonatt allihop

Hejhej.
Nu ska jag snart sova. Tänkte bara skriva lite vad som händer imorgon. Prao på dagen dåra. Sen ska jag träffa mamma och handla kläder. Hon har äntligen förstått att jag knappt har några! hahah.
Guess what I have done tonight?
Säger jag inte! haha Taskigt va? Bättre att inte ha det säga utifallatt..
GO'NATT

dagens låt


Beck - Gamma Ray

gillar teeshirtar

Här är några teeshirtar jag skulle vilja ha! Hoppas ni ser dem genom kluddet. Hhaha så blir de när man har tråkigt.. För min del ialla fall (:


Om ni vill veta vart Teeshirtarna kommer ifrån och kostar så får ni leta runt i kluddet!

söndag i solen

hejhej!
Nu har jag suttit ute på balkongen ett bra tag :) Jätte härligt med sol. Skulle bli ännu bättre om jag hade att par fina solglasögon.. Försökte hitta de på Lindex som ni kan se om nu bläddrar ned lite. Men hittade de inte :( Kollade tillochmed i två butiker. Men nopp, de kanske är slut?

När man inte har något speciellt att göra en sån här söndag tycker jag det är perfekt att kolla runt på kläder på internet! Mm va mycket fint somrigt de finns hihi. Ni får se lite av de jag hittar senare!
PUSS

skopunkten 299kr




Perfekta skor för mig i sommar! :)

toffifee sovande barn och djävulska romanser

Hejsan. Mammas vänner är fortfarande här. Vilma, en av deras barn (7 år kanske?), ligger i min säng nu, bredvid mig ungefär, och sover. Hoppas jag inte råkar väcka henne med mitt Toffifee-ätande.. jag tror inte jag är den ända som tycker att nöten bara är ivägen. Den smakar gammalt. Ialla fall i mina Toffifee...
Förut kollade jag på Robinson och sen två filmer som gick på tv. Phone Booth och En Djävulsk Romans. Den sistnämnda älskar jag verkligen av någon anledning. Den är så himla himla bra! :)



Bilder ifrån En Djävulsk Romans.
Nu ska mammas vänner ialla fall gå..
PUSS Å GONATTPÅER!

och såhär ser hon ut idag






we have a famous person among us

Hejsan!
Ikväll kommer några av mammas kompisar hit och äter. Deras barn kanske också kommer, vet inte riktigt om nån är i min ålder..
Jaa vad kommer mer hända? Titta på Robinson ikväll kanske.
Oj märkt just att de ju redan är kväll.. Va konstigt trodde klockan var fyra eller nått.
Aja har inget mer att skriva.

Eller jo! Mimmi sötnosen var ju med i tidningen! Har ingen bild på den så får lägga in en bild(er) från när jag sov där ;)





Vad ska ni göra för roligt ikväll?


PUSS

topshop high summer collections - insperation








Bilder från TopShop's Behind-The-Scenes video från deras sommar collection High-Summer-Collection-09
. (:

hundar på hunddagis

Hejhej ännu en dag på hunddagis :) Men nu är de två dagar tills jag ska dit igen. Helg! ;)
Och här är bilder på några av hundarna, bilderna är inte de bästa för modellerna hade ingen lust att sitta stilla.. Men visst är de sööta? :D




















Här har ni en massa söta bilder på hundar haha. Kanske kommer fler nån annan dag. På chihuauorna. Eller på moppsen! :)
PUSSÅHEJ

Hahah märkte just att de nästan ser ut som ett fängelse på bilderna.. De ser trevligare ut i verkligheten.. ;)

prao på hunddagis

Hejhej!
Förlåt att jag inte har skrivit, har varit suuuper trött när jag har kommit hem från paraoen. Första dagen, i tisdags, var jag jäätte nära att somna på tåget.


Nu ska jag berätta hur de varit och vad jag gjort! ;)
Det är alltså ett hunddagis jag praoar på, i Sthlm. Första dagen höll jag på att inte hitta dit.. Hade aldrig vart där, visste bara att jag skulle över en bro, men visste inte vilken höhö. Så jag bara gick år ett håll. Mot Åhlens city hållet, även fast jag visste att de var helt fel, som en vana typ haha (;

Fast jag hittade ialla fall dit tillslut. Och de finns sååå många söta hundar. Drygt 40 kanske? Allt från pytte små chihuauor till stora vinthundar med jätte lång nos :) Och pudlar och labradorer och cocker spanier och golder retrivers och massa massa fler. (; Bara de jag kan namnet på.. hehe

De är jag och fyra till, tror jag, som praoar där. Vi får mäst städa, men de är ändå kul för hundarna är ju där! Och gå ut och gå med dem. Fick hålla fem stycken idag. Hihi Och de var en pudel, Love, som drog skiit hårt att jag blev helt röd om händerna.. "/ höhö.

Aja kul är de ialla fall :) Fast alla mina pengar går nätan åt på lunch.. Har ätit ute i två dagar och de har redan kostat ca160 kr.. Plus en pastasallad för 50..
Tänkte ta bilder nån dag och visa ;) Fast jag har ju mer än en vecka kvar. Så får se när de blir! :)


Hoppas ni också haft det bra!!
PUSS

lördag till måndag

Hej allihop!
Här får ni min helg;
lördagen åkte jag till Mimmi och sov över där. Vi gjorde massa hahaa.. Aja lite olika.

Sen på söndagen fyllde mormor år som jag sa innan. Så nästan hela släkten på mammas sida var där. Jag och Tova (kusin) kollade på massa filmer från när vi var små. haha jag skrek ju näsan bara hel tiden verkar de som.. :P Sen kom alla andra och tittade de också.

Idag
var man ju ledig så jag har inte gjort så mycke.. Var ute och gick förut. Annars var de inte så mycke.

Imorgon
börjar paoen! I två veckar ska jag vara på ett hunddagis i Sthlm, kungsholmen. Ska bli kul :) haha hoppas de inte är några äckliga hundar där.. (;

PUSS


till mimmi♥

Hej igen :)
Nu ska jag snart åka till Mimmi sötaste där jag ska sova (: Hihi Har saknat dig<3
PUSS

kortis

Hejsan!
Kom hem från IKEA för att tag sen. Köpte en matta, en vit, hårig sak. De va typ allt.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Får se :)
PUSS

sommar sommar sommar sommar

Jag vill ha sommar med bruna ben och fina bikinis. NU.


Bilder från H&M

fredag

Hejej!
Idag har de varit ganska lugnt. Gick upp ganska sent, sen duscha jag och gick till pappa. Som jag är hos nu :)
Imorgon kanske vi ska åka till IKEA och på söndag bär de av till mormor som fyller år hihi (; 64 år tror jag. Haha tänk, om 49 år är jag också där ;o Käns som miljarder år dit.. höhö

PUSS

and that's why I love you

True Colors får avsluta min torsdag.
Sov gott :)
PUSS

solglasögon Lindex 49,50:-




sockerkaka

Hejhej!
Idag har jag bakat sockerkaka hihi.
Har inte hänt så mycke annat. Hm hämtade upp en solstol till mamma som har ont i ryggen. Inte för att de är så jätte varmt och soligt ute just nu..
jag har också tillslut lyckats övertala mamma att ge mig månadspeng, inte bara pappa. Så nu har jag äntlingen månadspeng som alla andra woho. :)



Nu ska jag städa och dammsuga mitt rum.
PUSS

stini och jag igår

Här är bilder från igår:)






Hoppas ni också haft de bra!
PUSS

0904008

Hejhej!
Är hos Kerstin just nu, hon sov hos mig :)
Ehm. Igår åt vi gass och kollade på Chengeling.
Skriver mer sen och lägger in bilder
PUSS

jeansjackan med stort J

Nu är jag hemma igen. Köpte en jeansjacka från Cheap Monday, en ljusblå. ;)
Den är kort, till midjan, och ganska tajt, fast inte i armarna. Och den är jätte söt (: hihi





Nu ska jag äta glass :)
PUSS

Aaah märkte just att mitt hår ser knallrött ut på bilderna.. Fullt så rött är de faktiskt inte...  Å vill bli blond igen (:

snart till söder

Hej!
Snart ska jag åka in till Sthlm där jag ska träffa mamma. Ska kolla på vårjacka. Som jag sa förut vill jag ha jeans eller skinn tror jag.
Pressade precis i mig en ägg macka som jag snabbt svängde ihop haha. La in ägget i kylskåpet så de skulle svalna lite fortare,  medan jag tog på mig kläder. de får bli dagens tipps till alla som har bråttom eller som inte har någe tålamod.. . hhaaha nä.
Ska ta kvart över fyra tåget så jag måste fixa mig nu.
PUSS!

snart är de sommar !

Hejhej!
Åååå va de är härligt väder idag. Satt just ute på balkongen i solen och läste Män som hatar kvinnor och drack frukt soda.
De är 17 grader i skuggan och säkert mycke över 20 i solen.

PUSS

d a g e n s l å t


The Modern Lovers - Roadrunner

vårigt från monki

Nu är de dags att köpa en vårjacka enligt mig ;)
Vill ha jeans eller skinn..
De här två tycker jag är helt underbara hihi (:
Båda är från Monki, tycker de svarta gladiatorsandalerna med kilklack passar perfekt till, även de från Monki.

PUSS

ben n' jerry macka

Hej älsklingar!
Har bara tagit de lugnt denna lördag. Mamma kom hem för ett litet tag sen med en B&J glass till mig, den som är som en macka höhö. De var smarrigt värre ;)


Har ny header också, igen höhö Tycker ni den är fin? :)

Får se vad som händer ikväll, kanske ska träffa Kerstin? (: <3

PUSS

påsklov och ig påge

Heybaby
Påsklov :D
Ikväll ska jag till Sthlm till en.. höhö Jessica och Wilma. Fast de är inte en menmen Ska väll äta och så där.

Idag fick jag och några andra i min franska grupp i skolan typ betygsvarningar, om de är så de heter?. Vi är alltså på gränsen att få IG.. Woho ); Gööte tycker vår klass typ är den sämsta på franska av alla klasser han haft. ööh kan jag faktiskt förstå lite..

PUSSAAR

vårskolpaus?

Hejhej på er
Idag, dansdag igen, har vi dansat lite hous och bugg och vals och lite magdans hihi. Dagen har varit både bra och dålig..
Nu dricker jag te och imorgon börjar vi skolan 10 i 9. Nästa vecka är de påsklov och vecken efter de och efterefter de är de prao. Hunddagis (: Såå skönt med ingen skola på tre veckor.

Bilder från igår: VÅR!




d a g e n s l å t


Maskinen - Pengar

danc and tha kompis week

Hej!
Värsta slappa dan i skolan idag :) De är ju dans och kompis-vecka på vår skola nu. Först dansade vi pop sen prata vi med Della, som lärde oss att 1=2. höhö?
Sen var de nån annan dans där man höll armkrok och så och sen promenad runt sjön, med Della igen. hihi Och sist lärde vi oss säga Nej. :P Och på rasterna var de super härligt med våår sol så man kunde sitta ute (;
Blir nog lugnt imorgon också, och på freedag börjar vi typ nio, eller nått :)

PUSSOHEJ

RSS 2.0