Lördag

Hej!
Aktiv dag inomhus idag. Hehe. Först stektäggapåmacka-frukost, två avsnitt Pussy cat dolls, yoga-övningar och nu sitter jag och klipper ut grejer ur mina tidningar. Har blivit en stor hög av pappers- kläder, kändisar och modeller. Lyssnar på älskade Kent.
Dagens kläder: T-shirt, röda polyesterbyxor och gråa jätte sockor.
Dagens hår: Bulle.
Dagens smink: Naturell.
Dagens humör: Pigg, glad.
Dagens låt: Kent- Pärlor.

Moulin Rouge

Moulin Rouge. En av de vackraste, finaste, bästa, mest fantastiska, sorgligaste film jag sett. Med Nicole Kidman, Edwan McGregor, John Leguizamo och Jim Broadbent. Magnifik. Hihi






Agnes är denim

Sitter just nu invirad i en filt smaskandes på praliner och fryser. Elemetet i mitt rum har varit avstängt under hela veckan när jag vart hos mamma.
Efter skolan för ungefär en timme sen började några killar i min klass kasta snöbollar och mula mej, även lite på Kerstin. Och så lyckades jag snappa upp några fina repliker från Simon: Jag börjar bli kall av all snö du missat på mej, nä, ta inte Kerstin. Hon är snäll, mitt hjärta fryser när jag ser dej.
Den sista får ni tolka hur ni vill...

Bläddrar runt lite i en tidning just. Jeans special. Hittade ett par stentvättade från Gina tricot som är som gjorda för mej. Hahaa.  Jag har redan ett par stentvättade jeans-leggins, men jeans är alltid bra att ha. Och så heter de Agnes! Hihi

PS. Är med och tävlar om att bli veckans bogg på den här sidan: alvvis.blogg.se. Gör de du också om du vill. Hihi. Skulle bli kul och vinna veckans blogg någonstans. Hehee. DS

PUSSAR

30/1-09

I skolan. Montorstid som vaanligt. Mat om tio minutas. Sen franska sen svenska sen hem till tre dagars helg. Studiedag på måndag! Nån som vill gör något?
Har just fått en prao lapp, som jag ska lämna dit jag ska praoa om jag ska ordna de själv. Tror jag vill praoa på ett café (ett mysigt, inte pytte cafét i Rönninge...) eller en affär, som NK, eller nått.
Här inne just nu (i datorsalen): Lady gaga- poker face, killarna pratar om play station, eller nått, vikarien för Tor-Björn pratar, Samuel slår en linjal mot sin hand och det gär mej gAleN.

Pussarrr

Älskar er så mycket

Hittade en sida där man kan skriva in sin blogg adress, sen samanställer sidanan massa ord som man har skrivit på bloggen under den senaste tiden, man kan också komma på helt ega ord, här är min ;) :

Här är sidan: www.wordle.net/create

s o m m a r





Oh. Härliga härliga sommar. Saknar sommaren. Saknar värmen. Saknar känslan. Saknar glädjen.
Härliga härliga Grekland

Your the nicest thing I've ever seen

Hejhej.
Bra dag idag. Känner mej nöjd med matteprovet, gjort läxorna och pluggat till engelskaprovet till på fredag, på elevensval. Så nu känner jag mej frii. Hahaa. Lyssnat mycket på Kent. Mm.
Har just bokat skidresan till Romme som jag ska åka till på friluftsdagen i skolan.
Just nu tittar jag runt på tapeter till mitt nya rum (tror jag har hittat den perfekta!) och lyssnar på Kate Nash (kolla videon, såå söt!).

Goretex mot regnet Fleece mot kall snö i paniken och trängseln Blir Du kall och blöt

Dagens låt:

Kent: Kungen är död

En av de vackraste låtarna som gjorts! Kan inte få nog av Kent. De är kärlek<3

Smarrig

Jag har nu bunkrat upp med två tidningar, ELLE och GLAZE, och köpt mig en stor burk med Ben&Jerry's half baket. Så i stället för att öva på matteprovet till imorgon, så vräker jag i stället i mig glass och läser om mode och kändisar och lyssnar på Uffie.
Annars har dagen varit bra, lagade "mellis" på hemkunskapen med scones och mannagrynsgröt.

En massa smarriga pussar på er!

Ojojoj retuchering

Hittade den här bilder och bara "oj". Hittade den på den här bloggen Tyras.se, spana in den, de finns fler tillfällen man säger oj på kan jag säga. Man märker värkligen hur man blir lura av media, att alla modeller inte är så perfekta som de värkar, utan att de också har dålig hy och att de inte har sån där perfekt smal kropp, utan att de ju bara är reducherade.


En av måånga bilder.

Slickepott

Hejsan Supersöta!
Idag var de skola, sen göra provprov till matteprovet på onsdag. Tycker idag var en sån där bra dag, skrattat mega mycket. Fick en liten utskällning av läraren efter lektionen för att jag och Kerstin hade BABBLAT för mycket. Men de är ju helt enkelt jätte tråkigt att lyssna på någon som berättar om språkets historia.

Ha just tagit ett låångt bad med mina nya badrosor. Luktade jätte mycket och när man satt ner dem i vattnet så blev de helt röda och smetiga... och så blev vattnet rosa.

Dagens låt:

Little Boots: Meddle

I know I said I loved you but I'm thinking I was wrong I'm the first to admit that I'm still pretty young

Kom nyss hem igen från kusinen.
Kvällen igår:
Sjöng Tovas Abba-singstar, vi gick och köpte godis- eller ja, jag köpte godis, Tova köppte nötter eftersom han slutat äta godis-, lekte blindbock med Tovas små syskon (hihi), kollade mitt första hela avsnitt av Körslaget, sen film, En andra chans med Nicolas Cage.
De var trevligt. Hehe. Fast madrassen jag sov på var nästan en decimeter kortare än jag...

Skola imorgon, hoppas jag hinner med bussen, haha, som jag alltid av någon anledning verkar ha problem med..

Krabb-väckarklocka...

De är inte varje dag man vaknar med en krabba uppstucken i ansiktet. Jag kan säga er, de är inte trevligt. Min mamma tyckte tydligen att den såg såå rolig ut... Hon ska dö. Inte bara för krabban, utan för att hon väckte mej (okej, krabban var värst). Gick och la mej vid tre igår, vaknade sen av att de regnade på mitt fönster. Tänk er, jag brukar ha svårt för att vakna! Sen ett tag efter jag lyckats somna om kom den j*vla krabban, sen när jag lyckats somna om ännu en gång satte mamma på högsta volymen på radion utanför mitt rum, så efter att ha spenderat ungefär en halvtimme och försökt somna om samtidigt som man hör ett radiopogram om damsugare lika högt som om de faktiskt stod i mitt rum, så gav jag upp och gick för att äta min cornflakes-frukost.

Blir att sova hos kusinen i natt. Mamma ska ha nån dum middag här hemma. Ska åka kl tre, måste ta en dusch innan. Jag får antagligen inga krabbor uppstuckna i ansiktet ialla fall...


Gammal bild på kusinen, Tova, på julafton 2007


Pussarpåer

n y t t s å n y t t s å n y t t

Hejsanhejsan.
Skola idag som vanligt och freedag äntligen! Tycker veckorna går mega snabbt! Jag minns typ förra året, då tyckte jag allt gick såå seegt! Och nu bara *Tjoff* fredag!

Har gjort om min blogg mycket! Jag har bl a ändrat bakgrund, header, textstil, färger mm. De tar ett litet tag för de att synas, men så här kommer de ialla fall se ut:


Hoppas ni tycker de är fint ;)

M A S S A P U S S A R

Torsdags-tårta

Hemma igen! Kul på Ellen, vi fick egen gjord tårta! Som vi så vacker hade gjort med nutella (eller något annat, men de smakade likadant), grädde, banan, smarties och åter grädde. Smaskens tycker jag trallala. Vi fick även chips och popcorn, så nu är jag proppmätt!


Vacker, eller hur? ;)

Nu ska jag öva på franskaglosorna.
Pusselipuss!

Ni betyder så grymt mycket

Hej alla glada!
Ellen ikväll! Ska bli kul nu efter jul-uppehållet och så är de tårta den här gången :)
Kom ihåg: Ta bussen 17.23.
Läser just nu en modetidning och skådade just ett gulligt linne från Topshop. Den är vit med svarta små knappar på framsidan. Skulle passa bra till mina nya jeansleggins. Ser också en jätte fin, röd angorakofta, även den från Topshop, fast lite för dyr för mej kanske.

Pusspusspusspuss

Kanel hav

Har precis tagit en dusch och använt mitt Organic Surge body butter (se bild) som jag fick i julklapp, för första gången. De står att den ska lukta fresh ocean. Jag och andra sidan tycker att jag nu luktar starkt av kanel och kerdemumma. De går inte ihop.
Jag här även målat mina naglar med lacket Very Pink från H&M. Nu är de baby rosa.


I talk to most guys I can talk to most guys like crazy

Hemma igen! Spänningen klar. Gör faktiskt inte ett dugg ont... än. Hoppas de håller sej så! När de var klart tänkte jag ta mej en titt på ett par mjuk-byxor på Gina tricot, när jag ändå var i Sthlm och så, men då hade de tydligen röjt undan allt så de kunde få plats med alla rea-varor, så de blev inga mjuk-byxor. Jag var nära på att köpa en röd cardigan, en sån som jag har fast röd, den kostade bara 49 riksdaler, men jag orkade inte...
För att trösta mej själv för att inte fått några mjuk-byxor så köpte jag en mini-Ben & Jerry glass. Cookie dough. Smaskens.

Dagens kläder: Svart/röd rutig kjol Monki, svart långärmadtröja Monki, svarta strumpbyxor.

I always be your first love you always be my first love

Som jag skrev tidigare så är de tandläkaren som gäller idag. Ska ta tåger om en ungefär en timme. De är ganska jobbigt att jag går i Stockholm istället för Södertälje, eftersom de är närmare. Också jobbigt att jag måste möta pappa på centralen, skulle bli lättare om jag kunde gå dit själv, men de kan jag inte för jag hittar inte dit själv, de är en j*vligt svår väg att memorera i huvudet, speciellt när man har så bra lokalsinne som jag.
Äter just nu min cornflakes lunch, borde äta något mer eftersom jag antagligen kommer få ont i mina tänder och inte kommer ha så stor matlust...

Här är ialla fall dagens låt!:


Laura Marling- New Romantic. Tycker den är über fin! Jag hittade den just. Älska Youtube. Tihihihi.

Fler låtar av henne! :

i want to sleep in a city that never wakes up

Clothes of the day: Svart sweatshirt Gina tricot, svarta strumpbyxor.

Kom ihåg: Tandläkaren i morgon (onsdag) 13.30. Tandställnings spänning. Kommer få äta "flytande föda" (se ordval) i flera dagar. Stackars mej.

Dagens låt:

Just nu letar jag runt på YouTube för att hitta något trevligt till dagens låt. Det finns värkligen mycke märklig musik... Förut hamnade jag på nån (kinesisk?) kille som sjöng något smörpoppigt...
Men den här får de ialla fall bli!:


Arctic Monkeys- when the sun goes down

090120

Tjolahoppsan på er!
Den här dagen har varit en bra dag. :) Även fast vi nästan bara har haft tråkiga lektioner. Rasterna var kul kan man säga. Och de var ändå kul på lektionerna, även om inte själva ämnet var de, liksom.. skrattade mycket med Kerstin och Frida <3 Hemkunskapen som vi har sista lektionen är kul, vi gjorde lasagne. De var smarrigt. Kunde säkert blivit ännu godare om inte en viss Kerstin skulle hällt på an halv burk vitpeppar...
När vi hade sista lektionen idag, klassråd, så snöade de super stora snöflingor, såg så mysigt ut tyckte jag. Men sen när jag skulle gå mina en och en halv kilometer hem så slutade de såklart med de stora snöflingorna och de blev i stället snöblandatregn. Uschuschusch. Slaskigt hela vägen hem var de också, typ fem centimeter slask. Inte mysigt.
 
Jag har just laddat upp min mp3 med ny musik, Ladyhawke och Snow patrol! Så i morgon blir första gången jag tar den till skolan.  Då blir de säkert roligare att gå till skolan också, super trist att gå en och en halv kilometer utan att ha något lyssna på.. 

Kysskyss


Dagens låt:

 
Ladyhawke- Paris is burning

Att baka en kaka med tio centimeters klack

Bakeri på gång! Uttråkad när jag kom hem från skolan, så jag ställde mej och gjorde en sockerkaka. Eller en 50/50-kaka (vet inte det riktiga namnet), halva är vanlig sockerkaka, halva är chokladsockerkaka. Schmaskens! :)
Lat som jag är överlåter jag det där med städning till min käre fader när han kommer hem. Så i stället sitter jag här och väntar på att tomatklockan ska ringa. Det är nu 17,5 min kvar.
Känner mej speciellt nöjd med min insatts eftersom jag dessutom gjorde allting samtidigt som jag gick in mina nya skor från H&M. Så nu har jag bakat en kaka 10,5 cm upp i luften.. ungefär. 

Skoldagen flöt på, kändes som den gick ganska fort. Tycker de känns roligt ibland. Kul att ha något att göra under dagarna. Haha, låter som jag har skolan som ett tidsfördriv eller något! Jag har ju faktiskt egentligen inget annat val än att dra mej upp på morgonen och ta mej till skolan, vilket kanske inte är min största talang, det är omöjligt att bara studsa upp på morgonen tycker jag..

Dagens outfit:
Svart linne från Ginatrecot och jeans leggins från Vero Moda.

Schmack på er!
6 min kvar

Wayne´s bilder:

Hihi. Har nu hittat en bild från idag på Fridas blogg! (skarpt.blogg.se)


Kerstin och jag inne på Wayne´s coffee



Eftersom Frida inte var med på bilden över får även en gammal bild på Kerstin och Frida vara med, även den på Wayne´s.

Söndag i Stockholm

Tjolahoppsan!
Stan idag med Frida och Kerstin. Mys mys. Skulle vilja lägga in bilder, men jag har inte sladden till mobilen här, så om inte någon av mina kära vänner (se länkar ovan) har laggt in några så får ni klara er utan.
Här kommer lista på vad jag köpt!: (Länk går till plagget jag köpt)
Jeans-leggins Vero Moda ca 230 kr Svart linne Ginatricot 129 kr Svart tröja Ginatricot 199 kr Tre par trosor Top Shop 89/79 kr st. (3 för 2) Vit spets bh H&M 129 kr Svarta skor med kilklack H&M 298 kr.
Mysigt var de, inte så mycket folk nu heller på söndagen. Fika på Wayne´s coffee, latte och brownie.

Har nu när jag kommit hem provat alla kläder en gång till och tränat att gå i mina nya skor. Jag är inte så van vid att gå med 10 cm klack, kan man säga..
Nu är mina fötter trötta efter att ha gått en hela dagen, känns lite bättre nu när jag sitter här i mina blommiga dun-tofflor.

Mega pussar!


090117

Hej på er!
Skriver nu på min pappas bärbara dator som han lånat från sitt jobb. Det skulle inte förvåna mej ett dugg om de var en av de första bärbara dator-modellerna som någonsin gjorts. Det går så otrooligt segt att man bara vill ta den, kasta den i golvet, slänga in den i närmaste brasa och trycka in den i ett rymdskäpp som tog den så låångt bort från jorden som är möjligt. Men tyvärr är det den ända datoren med internet här, så den får duga...
Inte hänt så mycket idag, ska till stan i morgon med Kerstin och Frida. Då ska de stor shoppas! Haha. Nu när jag har mycket pengar och allt.

Kent- Sverige. Lyssna!

Hejsan svejsan!
Har just övat på franska glosorna, så nu kan jag säga saker som reklam (la pub), ingen (personne), och ikväll (ce soir) mm. Hoppas jag kan alla nu ;)
Har märkt att jag tjatar välldigt mycket om hur många som är sjuka i klassen, vilket jag ska sluta med nu. Om de inte är super många, vilket det igentligen är. Måste bara säga att de kom tillbaka tre personer idag (bl a Kerstin) men en blev också sjuk, så man kan säga att de kom tillbaka två... Så.
Annars hände de inte så mycket idag. Dagen gick snabbt, skrattade mycket idag. Haha..
I morgon är de fredag, vilket ingen antagligen undgått, men de är värt att påminnas och understrykas tycker jag. :)
Nu ska jag ta mej en dusch!

PusspuSs

090114

Ännu fler sjuka idag! Mer än halva klassen var borta, 14 personer, tror jag, ungefär 13 friska och så som alla hostar och snörvlar kanske de blir ännu fler! Min lååångvariga förkylning/krasslighet håller ialla fall på att försvinna. De började under jullovet för ungefär två veckor sen och sen har de aldrig riktigt försvunnit.
Vi hade också bip-testet idag på idrotten, gick inte så bra för min del, kom bara till 4,0, kunde knappt andas eftersom jag var så teppt.

Outfit jag gärna skulla vilja ha, på egen skapad skyltdocka och allt ;D



Tunika/Väska
Top Shop Skor DinSko Halsband/Ring www.ellos.se Tights www.forever21.com

Inte så graciös kanske

Hejhej!
Idag var de nästan fler sjuka tror jag. Fler än 10! Vi var typ 14-16 friska och krya.
Vi åkte skridskor i Salem ishall, där tydligen deltagarna i Stjärnor på is övade. Jag skulle lägga ut bilder om jag visste var sladden till min mobil är.. men de gör jag inte, så ni får nöja er med att fatisera om de på egen hand.
Fast ni kan hoppa över att ha med mej i fantasin. Jag tror de skulle förstöra er lungna tillvaro om ni skulle börja tänka på mej gående ut på isen, flaxande med armarna i en enorm jacka... Jag kan verkligen inte åka skridskor. Inte utan att hålla i mej i något ialla fall. Usch!

Outfit jag inte skulle tacka nej till

Hej på er där ute!
Nästan halva klassen i skolan idag var sjuka! Kändes super tomt! :O Hoppas de är fler friska imorgon, då ska vi åka skridskor.
Nu på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket, lyssnat på musik mest. Mmm Kent <3 Ätit godis.



Linne och ring H&M
Skor
DinSko
Resten Top Shop

Skorskorskor

Hej igen!
Jag har fortfarande inte gått till stationen och köpt busskort... Åå jag är så seg på söndagar! Blir väll att jag använder bussremsan imorgon till skolan och låter mamma köpa ett imorgon när hon åker till jobbet.

Jag har glömt att berätta om mina nya skor som jag fick för ett tag sen! Mamma var i London över nyår, hos hennes typ bästis... Men då gav ialla fall hennes kompis ett par skor till mej för dom var typ för små för henne. Jag har fått ett par skor av henne förut, ett par blå pumps, super fina. Skorna jag fick nu är ett par bruna, nästan kopparfärgade, ballerinaskor med en rosett på framme, i skinn. Dom är av märket Your feet look Gorgeous, jag har aldrig hört talas om de märket förut, de är antagligen något Brittiskt (eftersom hon bor i England) och har kanske inte blivit så stort här i Sverige.



090111

Hej allihopa!
Idag händer nästan inget vad jag vet.. Måste gå till stationen och köpa nytt busskort mitt gick ut i lördags.

Kollade runt lite på youtube nyss, hade tråkigt, hittade video på en Boxxy. Hon har typ massa tittare. Konstig typ tihi. Jag förstår inte om hon skojjar eller inte... Här är en länk till en av filmerna... Hm alla typ irreterar sej på henne, de är vad de skriver. Jag tycker hon är söt. Hihiihi. Lite överdrivet kanske?

Skola igen i morgon. Känns super trist att man nu måste gå dit i 20 veckor, tills sommarlovet.. Fast de är ju sport- och påsklov också... Så de blir ungefär 18 veckor.

Uää. Orkar inte gå till stationen. Känner mej super seg. Men då får jag ialla fall en chans att använda mina nya skor! Haha. Fast jag ska ju ha dom till skolan imorgon också, så.. jaja.
Å, va sugen jag blev på semla. Mmmm.

Igår såg jag Sex and the City filmen! Mm. Jag har bara sätt två eller tre anvsnitt av serien, men de var bra hihi :)
Jag tycker Carrie (Sarah Jessica Parker) var finare i mörkt hår.. Menmen.

Åå, tror jag ska gå och ta mej lite hemmagjord hallonglass.. Mmmmmm. Mums. Godaste glassen som finns tror jag, kanske.

Jag har bestämt mej nu


Lördags-puss <3

Pysspyss

Älskar er alla♥





Kul sida om man vill göra något med sina bilder!:  http://photofunia.com/

i wanna take a ride on your disco stick

Ingen stan för mej idag. :( Både Kerstin och Frida är sjuka. Jag känner mej inte så bra heller...
Jag var förkyld förut och de verkar aldrig vilja försvinna!
Händer antagligen inte så mycket idag... Får göra läxor och sånna festligheter!

Mmm den gär låten får mej alltid på bättre humör :D Hihihi



let me fixa

Kom hem från IKEA nu för ett tag sen. Blev inget till mej, hade tänkt köpa en matta till mitt rum, men hittade ingen.
Jag vill verkligen fixa mitt nya rum nu! Ser super tråkigt ut, har knappt några möbler..
Fyra stora kuddar i ett hörn som jag ska sy något fodral till, men har inte hittat något än så de ser jätte fula ut.. Måste måla väggarna också, de är gula och fula.
De va en liten kille som hade rummet innan så de är typ klotter här och var... Som på dörrren och på väggen vid min säng och "den" har typ målat ett eluttag orange.
Plus att listen uppe vid taket är halv målad, så halva är vit och halva träfärgad..

Lalalala

Tråk skoldag idag. Inga roliga lektioner på fredagar.

I morgon blir de stan med Kerstin och förhoppningsvis Frida. Om hon blir bättre. Hoppashoppas
Men nu ska jag till IKEA så pusspusspuss

Nyttnyttnyttnyttnytt

Nu har jag köpt ny jacka och nya skor!
Äntligen verkligen :)


Jacka Stadium; Everest ca 1300:-
Skor DinSko; X-IT 399:- (REA)


PS Hmm går att ignorera konstig bakgrund.... DS

m m m s e m l a

Nu har jag ätit årets första semla :D  Mmmmums.
I kväll blir de tacos och Mamma Mia. Som jag såklart har hört så mycket bra om från Frida. Tihi <3

Pussar
Pussar
P U S S A R

Alpbilder;

Nu kommer bilder från Alperna ;D :




















Nyår!




Sötaste caféet, Kondioti DORN.

So now you´re stealing my time All the hours that I once stole from you

I morgon är de slut på jullovet! :(
Jag hoppas de inte blir någon riktig skoldag. Orkar inte ta med mig idrottskläderna.
Är fortfarande lite sjuk men klarar mej..

Bilderna från Alperna kommer inom kort kort..


glänzend schönen Alpen

Hemma!
Överskriften kanske inte blev så vacker som jag hoppats på, men men..
Alperna var trevligt. Är inte riktigt säker på om de var bättre eller sämre än vad jag tänkt mej...
De blev tyvärr inte så mycket skidor. Bara två gånger faktiskt eftersom jag lyckades göra illa min tå första dagen och sen blev super sjuk och blev tvungen att ligga i sängen nästan två dagar...
Flygresan hem var fruktansvärd! Var säker på att mitt huvud skulle explodera! Hemskt.
Nyår var vacker med fyrvärkerier, men kunde inte njuta av de så mycket eftersom min hals värkte ap mycke. 




Pussarrr tilll err

RSS 2.0